ID Scanner

C-Reader Osmond ID Reader

professionele ID-verificatie en vloeiende klantregistratie

Dit innovatieve ID-verificatie apparaat van C-DEVICE is de beste in zijn soort. Deze nieuwe paspoort reader maakt handmatige invoer overbodig. Door de eenvoudige interface hoeft u geen expert te zijn op het gebied van vervalsingen. Dat doet de ID-reader voor u.

C-DEVICE was een van de eerste innovators in de jaren negentig die technologie creëerden voor het automatisch lezen en verifiëren van identiteitsdocumenten. Sindsdien wordt dergelijke technologie niet alleen gebruikt bij grenscontroles, maar in principe in elk bedrijf dat dagelijks klanten registreert en verifieert. Onder onze klanten vindt u vooraanstaande en gerenommeerde hotels, banken, casino’s en overheden, om er maar een paar te noemen

De C-Reader Osmond ID Reader is onze nieuwste innovatie en een kroon op onze innovatie. Een belangrijke mijlpaal voor de industrie en een grote stap richting de toekomst met tal van innovaties. De C-Reader Osmond is simpelweg het allerbeste product dat we ooit hebben gemaakt.

Handmatige invoer of fouten maken zijn verleden tijd

Wat betekent automatische gegevensverzameling in de praktijk? Stelt u zich eens voor dat u gasten of klantgegevens nooit meer handmatig hoeft in te voeren. Er bestaat namelijk een apparaat welke dit automatische voor u doet.

Tijdsefficiëntie

Het registreren van ID-gegevens neemt circa 3-4 minuten per persoon in beslag. C-Reader Osmond doet dit binnen één seconden. Hoeveel klantgegevens verwerkt u gedurende één werkdag? Een wiskunde berekening legt de voordelen eenvoudig bloot

Fouten voorkomen

Onnauwkeurige gegevens door typefouten kunnen uw workflow en het beheer van uw klantgegevens verstoren. Vertrouwen op een nauwkeurigheid van 99,98% verdiend de voorkeur.

Invoerproblemen voorkomen

Speciale tekens zijn vaak moeilijk of niet vindbaar op uw toetsenbord. Osmond kent alle speciale tekens en voegt ze tevens toe aan uw systeem.

Herkent u een valse ID of document?

Laat vervalste documenten geen schade toebrengen aan uw bedrijf. Vertrouw in plaats daarvan op een professionele tool welke beveiligingsfuncties automatisch scant, detecteert en controleert op valsheid of kopieën.

Elk bedrijf dat ID’s verwerkt profiteert van C-Reader Osmond

Gebruik maken van de Osmond C-Reader betekent tijd besparen en de klantervaring verbeteren. Ook worden mogelijke verliezen, veroorzaakt door het accepteren van een valse ID, voorkomen. Geniet van een moderne workflow die veilig en geautomatiseerd is. Handmatig invoer is niet meer nodig en u ondervindt geen hinder van ongeautoriseerde transacties. Ook worden er geen persoonlijke gegevens meer opgeslagen op fotokopieën.

De verificatiemogelijkheden omvat duizenden identiteitsdocumenten:

C-Reader Osmond is een scanner en ID-verificatie oplossing in één

Integratoren en leveranciers die systeemoplossingen ontwikkelen en deze technologie graag willen integreren, maken de gebruiksvriendelijke API en Software Development Kit ( ondersteunt o.a C/C ++, C #, .NET, en Java) het eenvoudig.
Voor bedrijven en eindgebruikers welke een kant-en-klaar product nodig hebben voor het lezen en verifiëren van ID’s, is C-Reader Osmond dé oplossing. Deze softwareoplossing voor eindgebruikers met Authentication Checker hoeft niet te worden geprogrammeerd.

De C-Reader Osmond komt met:

 1. Professionele apparatuur voor het scannen van ID’s zoals paspoorten, nationale identiteitskaarten, rijbewijzen etc.
 2. Software voor het lezen en verifiëren van duizenden ID-typen (optioneel)
 3. Applicatie met GUI om alle functies te kunnen testen.
 4. ID-verificatie toepassing (Authentication Checker) software waarmee u ID’s kunt analyseren en vervalsingen automatisch kunt detecteren (optioneel).
 5. Software Development Kit SDK voor integratie doeleinden
 6. Alle meegeleverde software, API en apps ondersteunen Windows- en Linux-besturingssystemen.

C-Reader Basic

C-Reader Smart is een compacte scanner in een stijlvolle behuizing welke de volledige pagina van een paspoort scant. Ideaal voor diverse verificatie toepassingen binnen overheids- en commerciële instellingen.

De speciale anti-reflectie technologie zorgt ervoor dat gescande afbeeldingen geen reflectie bevatten voor het zeer nauwkeurig lezen van de OCR.

Belangrijkste functies en voordelen:

Automatische documentinvoer voor detectie. Flexibele OCR om verschillende soorten documenten te lezen Het lezen van 1D en 2D barcodes van gedrukte documenten en mobiele telefoons. Reflectievrij optisch systeem zorgt voor een hogere nauwkeurigheid OCR. OVD afbeelding: visualisatie van hologrammen, optisch variabele inkt. Twee USB-poorten voor het aansluiten van externe apparaten. Uniek compact formaat en ergonomisch ontwerp. Onderhoudsvrije werking: geen bewegende delen of verbruiksartikelen.

Optische Specificaties

 • Afbeelding resolutie: 500 DPI
 • Afbeelding kleurdiepte: 24 bits / pixels RGB, 8 bits / pixels

Mechanische gegevens

 • Afmetingen 177 x 175 x 90mm
 • Case: ABS-PC kunststof
 • Bedrijfstemperatuur: + 5 ° C tot + 45 ° C
 • Werkende vochtigheid: 0-95%
 • Onderhoudsvrij: geen bewegende delen
 • Kensington veiligheidsslot

Software Development Kit (SDK) Ondersteunde OS

 • Windows 7, Vista XP, Server 2003, Server 2008 R2
 • Linux (vraag voor details)

Programmeertalen

 • C/ C++, C#, Visual Basic 6.0, Delphi, VB.NET, Java

MRZ OCR lezen

 • Inbegrepen

2D Barcode lezen

 • UPC-A, PDF 417, Data Matrix, QR Code, Aztec Code

1D Barcode lezen

 • EAN8, EAN13, Code39, Code128, ITF

Beeldformaten

 • BMP, JPG, JPG2000, PNG